Hewlett Packard Enterprise

 

 

Ние сме в ускорението Бизнес
Ние помагаме на потребителите да използват технологията, за да намалят времето, необходимо за превръщането на идеите им в реалност. На свой ред те трансформират индустрията, пазарите и живота.

Някои от нашите клиенти използват традиционна ИТ среда. Повечето от тях преминават към сигурна инфраструктура, която е съвместима с мобилните устройства и е мобилна в своето ползване. Мнозина разчитат на комбинация от двете. Където и да са в това пътуване, ние предлагаме технологията и решенията, които да им помогнат, за да успеят.

Иновации за днес и утре
Hewlett Packard е в иновационния бизнес повече от 75 години. Нашият обширен портфейл от интелектуална собственост и глобалните възможности за изследвания и развитие са част от пътна карта за иновации, предназначена да помогне на организации от всякакъв мащаб - от глобални предприятия до местни стартиращи предприятия - да преминат от традиционни технологични платформи към IT системите на бъдещето.

Оставете своя белег

Ние събираме най-ярките умове, за да създадем прогресивни технологични решения, които подобряват начина на живот и работа на хората. Какво ни отличава? Безмилостният ангажимент на нашите хора към партньорите, иновациите и действията.

Обучението и развитието в Hewlett Packard Enterprise

В Hewlett Packard Enterprise ние създаваме възможности. А работата в насока на обучението и развитието с този технологичен лидер означава, че ще имате много възможности. Докато проектирате и предоставяте програми и ресурси за развитие на таланти, за да подкрепите нашите професионалисти в цялата организация, ние ще разпознаем вашето лидерство, ще подхранваме таланта ви и ще развиваме творчеството ви. Готови ли сте да видите колко далеч можете да отидете тук? Помислете за тези възможности за заетост за обучение и развитие и се присъединете към нас в Hewlett Packard Enterprise.

 

Подробна информация за компанията: https://www8.hp.com/bg/bg/home.html

Контакти на компанията: https://www8.hp.com/bg/bg/contact-hp/office-locations.html

Повече информация за възможностите, които предоставя компанията: https://www8.hp.com/us/en/jobs/index.html