EVN

 

 

Групата EVN България е част от концерна EVN, който е регистриран на Виенската борса и притежава стабилни позиции на европейските енергийни пазари.

EVN България е създадена след приватизация на енергийните дружества в Пловдив и Стара Загора в началото на 2005 г. Групата EVN България обхваща бизнес дейности в областта на разпределението и продажбата на електрическа енергия в Югоизточна България, топлоснабдяване в град Пловдив и търговия с енергия и въглеродни емисии в България и Югоизточна Европа, както и проекти в областта на възобновяемите енергийни източници.

До момента компанията инвестира над 1,5 млрд. лева в енергийната инфраструктура на България. Обслужва над 1,7 млн. клиенти на електроенергия на лицензионна територия от 42 000 km2. 

EVN се стреми да развива своята дейност в полза на обществото, затова и подкрепя и инициира проекти от социална значимост. Такива са вътрешната доброволческа програма „EVN за България“, проекти обезопасяване на рискови електропроводи, опазване популацията на белия щъркел и др.

През януари 2018 г. EVN България беше отличена от Българска асоциация за управление на хора в организираните от асоциацията Годишни HR награди 2017, заемайки първо място в категорията „Най-добър HR проект на голяма компания“.

Компанията получи отличие от годишните национални награди за изграждане на работодателската марка „Employer Branding“ в категорията „Employer Branding Idea“ за успешното реализиране на своя вътрешна кампания.

Кариера в компанията

В EVN България могат да се реализират специалисти от различни бизнес области като инженери в областите електротехника, електроенергетика, топлотехника и топлоядрена енергетика; ИТ специалисти; юристи; финансисти; икономисти.

Ние ви предлагаме:

  • Възможност за професионална реализация в стабилна международна компания
  • Развитие и надграждане на уменията чрез разнообразни задачи и подходящи обучения
  • Динамична работа, свързана с предизвикателствата на енергийния пазар
  • Отлични условия на работа в екипи от изградени професионалисти.

Ако искате да научите повече за компанията: https://www.evn.bg/default.aspx

Контакти на компанията: https://www.evn.bg/SpecialPages/Kontakti.aspx

За да видите какви възможности за стаж предлага компанията за студенти: https://www.evn.bg/Karieri/Za-studenti.aspx

За да видите възможностите за стаж за ученици: https://www.evn.bg/Karieri/Za-uchenici.aspx