EVN Стажантска програма

Стажантска програма „Младежи с бъдеще“

 

Всяко начало е трудно, но всяко начало е и интригуващо. За да се чувстваме успешни и реализирани, ни е необходима именно такава кариера – която да носи вълнение, предизвикателства и усещане „като в началото“.

EVN България е една от най-успешните и значими за икономиката в страната компании с над 1,6 млрд. лв. инвестиции. Зад този успех стоим заедно – 2200 силно ангажирани, отговорни и създаващи бъдеще професионалисти, както и над 1,7 млн. клиенти на електроенергия.

Ние от EVN намерихме своето призвание – енергията. Но не за да я владеем, а за да я споделим.

Можеш да бъдеш част от тази среда. Можеш да се учиш от най-добрите, да откриваш необятния свят на енергетиката и да положиш основите на една удовлетворяваща кариера.

 

Заедно постигаме повече

Лятната стажантска програма „Младежи с бъдеще“ се провежда в EVN вече 13 години. За този период над 450 енергични млади хора преминаха стаж при нас. Те се бориха сред над 6000 кандидати, а спечелиха онези, които притежават искрицата на любопитството и порива да работят в сътрудничество и да споделят.

Обмяната на опит е в основата на стажантската програма „Младежи с бъдеще“. За да е полезна за теб, ще те поставим в напълно реална работна среда - конкретни задачи, актуални проекти, специално избран и обучен ментор и постоянна обратна връзка. Ще следим развитието ти и ще ти даваме насоки, за да ставаш все по-добър и уверен в сферата, която си избрал. За тези 13 години голяма част от нашите стажанти продължиха в компанията на постоянни позиции и днес самите те са ментори на новото поколение.

От друга страна, ние в EVN ще сверим часовника си за очакванията на младите хора към работодателите и бизнеса, ще обогатим фирмената си култура с една нова и различна гледна точка, ще погледнем себе си отстрани и също ще станем по-добри. Ние сме все така готови да споделим опита и успехите си с теб и да ти помогнем да разкриеш най-силните си страни и да откриеш своя верен кариерен път, както бяхме в началото.

 

Започни с нас

 Чрез стажантската програма Младежи с бъдеще можеш да дадеш успешен старт на кариерата си в различни направления. Сред нас реализация намират електро и топлоинженери, юристи, икономисти, финасисти, ИТ специалисти. Кандидатствай за стаж в EVN, като ни изпратиш автобиография и мотивационно писмо на имейл internship@evn.bg. Повече информация ще откриеш на официалния сайт на дружеството – www.evn.bg, секция „Кариери“.

 

КАНДИДАТСТВАЙ ТУК