А1 Стажантска програма

Стажантската програма на А1 България стартира през 2005г. и ежегодно предоставя възможност на активни и амбициозни млади хора да наградят и разширят своите знания и умения в реална бизнес среда. От началото на стажантската програма до сега общо сме имали 1000 стажанти, от които над 300 са назначени на постоянен договор след приключване на стажа си.

Програмата е целогодишна, платена и продължителността й е съобразена с индивидуалните предпочитания.

Търсим отговорни, креативни, инициативни и проактивни млади хора, които са ориентирани към постигането на резултати и се стремят към развитие в конкретна професионална област. Очакваме мотивирани хора, които да работят в динамична среда, защитаващи идеите си и намиращи нестандартни решения.

По време на стажовете при нас студентите се докосват до реалната бизнес среда, включват се активно в работата на екипите, усещат и живеят с корпоративната култура и дух в компанията. Даваме им възможност да опитват различни неща, да видят на практика как се случват процесите в една компания и да са част от тези процеси.

Ние вярваме в екипния дух и в успеха на това да вложим усилие в обучението на някой, който след това да развиваме.

Стажантите имат възможност да се включат в различни инициативи, организирани само за тях. Предлагаме им няколко обучения по време на стажа, за да надградят основни свои компетенции и умения. Имат възможност и да видят как се работи в други екипи чрез ротация за определен период от време. Даваме им възможност да се опознаят и да работят в различни екипи по няколко задачи и проекта, като представят изпълнението и най-добрите получават награди.

Всяка година съчетаваме стажа им с някоя благотворителна инициатива – Хранителна банка, засаждане на дървета, почистване на паркове.

При успешно завършване на стажантската програма предоставяме сертификат и възможност за професионална реализация в компанията на най-добре представилите се.

  

КАНДИДАТСТВАЙ ТУК