The Smarts

 
Рекламна агенция The Smsrts и нейните лидери - Гергана Иванова и Радослав Бимбалов. Те са добре познати в средите на маркетинга и рекламният бизнес, с над 20 години опит, с многобройни успешни кампании за някой от най-големите брандове в България. Именно и те са първите двата лектори в платформата с обучения, свързани с умението да презентираме и дизайн мисленето. Платформата стартита миналата година и вече има редица впечатляваши събития с някои безспорно доказани професионалист в страната: Йордан Жечев, Мария Тодорова, Марсел Леви, Велина Мавродинова, Дора Стрезовова, Богдан Русев и други.  
 
 
Ние сме рекламна агенция. Ние предлагаме задълбочено стратегическо планиране и цялостно обслужване на клиентите, безмилостна творческа работа и ефективна цифрова комуникация, безупречна BTL и филмова продукция.

Но всички казват това.

Това, което ни прави различни, е това, което правим. Ние се вълнуваме. Ние сме любопитни. Ставаме малко луди. Ние никога, никога не спираме, докато не сме доволни от това, което предлагаме. И е трудно да се харесаме, когато става въпрос за наша работа.

Това, което ни прави различни, е и това, което не. Ние не седим и не се отпускаме. Ние не се вълнуваме от фестивалите и наградите. Ние не правим компромис.

Ние сме The Smarts. А ти кой си?
 
 
Информация за компанията: http://www.thesmarts.eu/about-us/
 
Контакти на компанията: http://www.thesmarts.eu/contact/
 
Възможностите, които компанията предоставя: http://praktika.thesmarts.eu/